Openbaar Speeltoestel Q1

€ 2.778,00 Special Price € 2.222,00 incl. BTW
SKU
15_201_0
Op voorraad
Specificaties
SKU15_201_0
Hoogte (cm)230
Lengte (cm)430
Kritische valhoogte (CFH)1.5 m
Geschatte montage uren met 2 personen6
HandleidingManual Q-Series_Part 1: General & Safety
Manual Q-Series_Part 2: Cutting & Drilling
Manual Q-Series_Part 3: Assembly
Manual Q-Series_Part 4: Inspection & Maintenance
Inbegrepen features1x Glijbaan 3 meter lang van HD polyethylene of Roestvrij staal, 2x Klimnet van polyester touw versterkt met staaldraad, 1x Grote Klimmuur met 10 groene antislip professionele klimgrepen, 4x Bevestigings beugels voor harde ondergrond (bijv. onder rubber tegels), Gegalvaniseerd en gepoedercoate stalen constructie beugels, Geel verzinkte stalen grondankers voor de glijbaan, Product identificatie bordje, Drievoudig-gecoate niet-corrosieve hardware en 2-voudige afwerkdoppen, Schroefbitjes, boortjes en meethulpstukken, Geïllustreerde stap-voor-stap montage handleiding, Onderhouds checklist & logboek, 6x Gegalvaniseerd stalen handgrepen met antislip coating
Veilige speelruimte l x b x h750 x 610 x 230 cm
Data sheet (PDF)Climbing Frame Q1
Aanbevolen valdempende ondergrond46 m² schokdempende ondergrond die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m (bijv. rubber tegels, schors, houtsnippers, zand, grind)
Aanbevolen verankering hardwareVoor het verankeren aan een harde ondergrond met schokdempende laag (bijv. rubber tegels) die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 6x hardware (bijv. expansiepluggen)
Een commerciële openbare speeltuin inrichten transformeert direct de buitenruimte van uw bedrijf in een uitnodigende kindvriendelijke zone. Een belangrijke troef in de keuze van de klant; families blijven langer en komen vaker bezoeken. De XL klimwanden en 3 meter bevestigde glijbaan bieden een hoge speelwaarde voor kinderen, terwijl hoogwaardige materialen weinig onderhoud behoeven.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
Beoordeling voor:Openbaar Speeltoestel Q1
Jouw beoordeling
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.