Laddersport

€ 14,95 incl. BTW
SKU
202_7xx
Op voorraad
Deze charmante klimtoestel accessoires gaan in combinatie met alle Jungle Gym speeltoestellen en zijn te kiezen uit verschillende kleuren om jouw ladder weer compleet te maken.

De Laddersport Rozetten zijn inbegrepen.
Specificaties
SKU202_7xx
Lengte (cm)45,5
Te combineren metJungle Mansion, Jungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin, Jungle Cubby, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club, Jungle Castle, Jungle Tower, Crazy Playhouse CXL, Jungle Playhouse L, Jungle Playhouse XL, Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm
Technische informatieø 3.2 cm
Weersbestendig
WaarschuwingUitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Alleen geschikt voor buitengebruik.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.
Garantie2 Jaar
De Laddersporten voor de Jungle Gym zijn uniek in hun soort! Gemaakt van metaal en een non-slip beschermde coating. Voor geheel zorgeloos geklauter zonder splinters wat je bij de meeste houten ladders zal zien. Daarnaast zijn deze laddersporten ook nog eens héél erg makkelijk schoon te houden. De Laddersporten zorgen voor een perfecte grip voor kinderen om met beide handen en voeten naar boven te klimmen totdat ze de handgrepen en het platform hebben bereikt. De onderdelen van Jungle Gym zijn van hoge kwaliteit en weerbestendig.

Gemaakt van een UV-gestabiliseerd materiaal
Beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen en geel
De Laddersport Rozetten zijn inbegrepen

Alle Jungle Gym speeltuin accessoires en materialen zijn in overeenstemming met de meest recente Europese veiligheidsrichtlijnen.
Write Your Own Review
Beoordeling voor:Laddersport
Jouw beoordeling
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.