Jungle Mansion kit • Zonder houtpakket

€ 349,00 Special Price € 279,00 incl. BTW
SKU
401_009
Op voorraad
Met de Jungle Mansion kit bouw je zelf een speeltoestel doordacht tot in de kleinste details. Met deze kit heb je binnen 24 uur alle hardware is huis en hoef je alleen nog maar het benodigde hout aan te schaffen. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_009
Fun1x Klimmuur met 4 klimgrepen
Bucket
Stuurwiel
Zandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety6x Handgrepen met anti-slip structuur
4x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
2x Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)218
Speelplatform grootte ca.3.3 m²
Gebruikers12
Hoogte (cm)323
Lengte (cm)404
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
Aantal platforms2
Platform hoogte145 cm
Geschatte montage uren met 2 personen10
HandleidingJungle Mansion (PDF)
HoutNiet inbegrepen
Met de Jungle Mansion kit bouw jij zelf een slim ontworpen, betrouwbaar speeltoestel. Gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. De kit bevat hardware die jij aanvult door met de meegeleverde houtlijst naar de bouwmarkt te gaan. Deze Jungle Mansion kit barst van de veiligheids-features, zoals handgrepen, grondankers, stootkussentje(s) en zandbak gronddoek en afdeknet. Zo verlagen we het risico op ongelukjes tijdens het spelen.Door het handige zandbak afdeknet kan een regenbui het speelzand schoonspoelen, droogt het razendsnel weer op door de zon en warmte, en wind zorgt voor frisse ventilatie. Echt aan alles is gedacht en standaard meegeleverd. Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Write Your Own Review
Beoordeling voor:Jungle Mansion kit • Zonder houtpakket
Jouw beoordeling
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.