Jungle Cabin kit • Zonder houtpakket

€ 270,00 Special Price € 216,00 incl. BTW
SKU
401_060
Op voorraad
Als doe-het-zelver zelf een speeltoestel bouwen? Dat wordt met deze Jungle Cabin kit erg gemakkelijk. Het hout koop je bij de lokale bouwmarkt met het gebruik van de meegeleverde houtlijst en alle benodigde hardware vind je in deze kit. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_060
FunSterrenkijker
Zandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety6x Handgrepen met anti-slip structuur
8x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)140
Speelplatform grootte ca.1.7 m²
Gebruikers8
Hoogte (cm)305
Lengte (cm)350
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 145 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 160 cm, Boat Module, Train Module, Bridge Link, Net Link
Aantal platforms1
Platform hoogte145 cm
Geschatte montage uren met 2 personen7
HandleidingJungle Cabin (PDF)
HoutNiet inbegrepen
De Jungle Cabin kit koop je voor ultiem buitenspeelplezier. De kit bevat degelijke materialen met hoogwaardige coatings voor maximale veiligheid, grip en UV- en weerbestendigheid, zoals zandbakgrondzeil + afdeknet, glijbaanstickers, Jungle Gym vlaggetje, handgrepen met anti-slip structuur, roestbestendige metalen beugels, boutafwerkdoppen, stootkussentje(s), topkwaliteit schroeven en bouten, schroefbitjes en boortjes, meethulpstukken en waterpas, 2x schuurblok. En natuurlijk kanjers van grondankers voor verankering van de het speeltoestel in beton. Want tijdens het spelen, maar ook bij stevige wind of storm, moet alles natuurlijk goed op zijn plek blijven staan. We helpen je graag bij het kiezen van jouw droomspeeltoestel. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Write Your Own Review
Beoordeling voor:Jungle Cabin kit • Zonder houtpakket
Jouw beoordeling
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.