Jungle Castle kit • Zonder houtpakket

€ 263,00 Special Price € 210,00 incl. BTW
SKU
401_120
Op voorraad
De Jungle Castle kit bestel je hier en wordt binnen 24 uur geleverd. Dit is een hardware pakket, dus het hout koop je zelf bij de bouwmarkt met de meegeleverde houtlijst. Draai jij je hand niet om voor een leuke klus in de tuin? Dan is dit echt iets voor jou! Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_120
FunTopkwaliteit dakzeil: vorm- en kleurvast
Zandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Safety4x Handgrepen met anti-slip structuur
3x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
Assembly toolsTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)73.7
Hoogte (cm)146
Lengte (cm)291
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link
Platform hoogte290
Geschatte montage uren met 2 personen4
HandleidingJungle Castle (PDF)
HoutNiet inbegrepen
Kies je de Jungle Castle kit? Dan kies je voor veilig, betrouwbaar Nederlands design. Dit speeltoestel barst van de veiligheids-features, zoals handgrepen, grondankers, stootkussentje(s) en zandbak gronddoek en afdeknet. Zo verlagen we het risico op ongelukjes tijdens het spelen. Ga zelf met de houtlijst naar de bouwmarkt en vul deze hardware kit aan met het benodigde houtpakket. De Jungle Castle kit en houtpakket zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door de eenvoudige stap-voor-stap geïllustreerde montagehandleiding. Echt aan alles is gedacht, ook handige montagetools zijn standaard meegeleverd: roestbestendige metalen beugels, boutafwerkdoppen, stootkussentje(s), topkwaliteit schroeven en bouten, schroefbitjes en boortjes, meethulpstukken zoals een waterpas en 2x een schuurblok. Doordacht tot in de kleinste details. We helpen je graag bij het kiezen van jouw droomspeeltoestel. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.