Jungle Club kit • Zonder houtpakket

€ 176,00 Special Price € 141,00 incl. BTW
SKU
401_110
Op voorraad
Wil jij snel beginnen aan de opbouw van een speeltoestel of aanbouwmodule? Dan is de Jungle Club kit een goede keuze! Deze kit is binnen 24 uur geleverd en je hebt alleen nog hout nodig om direct aan de slag te kunnen. Koop je een kit in onze webshop? Maak 'm dan compleet met een Jungle Gym glijbaan.
Specificaties
SKU401_110
PlezierZandbakgrondzeil + afdeknet
Glijbaanstickers
Jungle Gym vlaggetje
Veiligheid4x Handgrepen met anti-slip structuur
3x Metalen laddersport anti-slip coating
Grondankers
Roestbestendige metalen beugels
Boutafwerkdoppen
Stootkussentje
MontageTopkwaliteit schroeven en bouten
Schroefbitjes en boortjes
Meethulpstukken en waterpas
Schuurblok
Breedte (cm)151
Lengte (cm)296
Hoogte (cm)300
Gewicht (kg)6.708
Maximaal aantal kinderen5
Geschatte montage uren met 2 personen4
HandleidingJungle Club
Te combineren met 1‐Swing , 2‐Swing , Climb Module, Bridge Module, Playhouse Module 125 cm, Balcony Module, Mini Market Module, Mini Picnic Module 120 cm, Train Module, Bridge Link, Net Link
HoutNiet inbegrepen
Binnen 24 uur heb je met de Jungle Club kit alle hardware in huis die je nodig hebt om een super stevig en robuust speeltoestel te bouwen. Je hoeft alleen nog maar met de houtlijst naar de bouwmarkt om het benodigde hout kopen. De kit bevat o.a.: zandbakgrondzeil + afdeknet, glijbaanstickers, Jungle Gym vlaggetje, handgrepen met anti-slip structuur, grondankers, roestbestendige metalen beugels, boutafwerkdoppen, stootkussentje(s), topkwaliteit schroeven en bouten, schroefbitjes en boortjes, meethulpstukken en waterpas, 2x schuurblok. We zijn trots op onze klimladders; metaal met anti-slip coating én voorzien van afwerkrozetten. Het zandbak afdeknet houdt (huis)dieren tegen en het speelzand schoon, droog en fris. Echt aan alles is gedacht en standaard meegeleverd. Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).
Contact
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.