Klimgrepen Set • Zonder houtpakket

€ 42,60 incl. BTW
SKU
450_200
Op voorraad
Deze uitdagende en kleurrijke klimwand is een toevoeging voor alle speeltorens en staat garant voor een avontuurlijke speeltoesteluitbreiding.
Specificaties
SKU450_200
Gewicht (kg)1.682
SpecificatiesKlimgrepen: Kunststof (HDPE)
Handvaten: Kunststof (HDPE)
Afwerkdoppen wit: BPC V2 wit
Afwerkdoppen geel: PP
Constructiebeugel Ladder: Staal
Weersbestendig
Breedte (cm)31
Lengte (cm)2,4
Hoogte (cm)11
InbegrepenKlimgreep groen Klimgreep blauw Klimgreep geel x2 Klimgreep rood x2 Afwerkdoppen wit x2 Afwerkdoppen geel x4 Handgrepen x2 Ladderbeugel Toolset Authentiek bordje
WaarschuwingUitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Alleen geschikt voor buitengebruik.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.
Garantie2 Jaar
HandleidingRock Wall
Te combineren metClimb Module
HoutNiet inbegrepen
KleurMeerkleurig
Met de veelzijdige Klimgrepen Set krijg je de spierkracht en balans van een échte bergbeklimmer. De grepen zijn gemakkelijk te monteren in een opstelling naar keuze. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit en kunnen het hele jaar door zorgeloos buiten blijven, in wat voor klimaat je ook woont. Een andere manier om een nieuwe ingang te maken naar het speeltoestel, kan met een 1 Step Ladder of via een Klimtouw. De kleurrijke klimgrepen worden per zes stuks geleverd De set is gemaakt van een UV-gestabiliseerd HDPE materiaal De grepen zijn voorzien van poedercoating voor extra grip Een set is inclusief Handgrepen, bevestigingsmateriaal, en Afwerkdoppen Het pakket wordt exclusief hout geleverd Alle Jungle Gym houten speeltoestel uitbreiding en materialen zijn in overeenstemming met de meest recente Europese vereisten. De producten zijn getest door Dekra en voorzien van het GS certificaat voor gewaarborgde veiligheid.
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym. All rights reserved.