Laddersport rozetten 8x

€ 3,00 incl. BTW
SKU
202_852
Op voorraad
Deze kleine Laddersport Rozetten beveiligen de ladders van de speeltoestellen en dienen als speeltoestel vervanging als er een onderdeel is beschadigd.

Deze set bestaat uit acht rozetten.
Specificaties
SKU202_852
Pakket gewicht0.04
Lengte (cm)1,39
Te combineren metJungle Mansion, Jungle Fort, Jungle Chalet, Jungle Villa, Jungle Lodge, Jungle Cabin, Jungle Shelter, Jungle Cubby, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club, Jungle Castle, Jungle Tower, Crazy Playhouse CXL, Jungle Playhouse L, Jungle Playhouse XL, Jungle Palace, Jungle Barn, Jungle Farm
Technische informatieØ 50
Weersbestendig
Kunststof (HDPE)
WaarschuwingUitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Alleen geschikt voor buitengebruik.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.
Garantie2 Jaar
KleurWit
Op elke Jungle Gym ladder zijn het deze witte kunstof Rozetten die de uiteindes van de Laddersporten bedekken voor een finishing touch. De ladder krijgt veel te verduren met het gebruik van klimmen, hangen en getrek door de jaren heen. Daarom geloven wij dat ook de aansluiting splintervrij moet zijn voor een langdurig zorgeloos speelplezier! Dit product wordt gebruikt bij Laddersporten in verschillende kleuren en bij alle Jungle Gym speeltorens (behalve Cubby).

De rozetten zijn gemaakt van een HDPE materiaal
Deze set bestaat uit acht rozetten

Alle Jungle Gym speeltoestel vervanging en materialen zijn in overeenstemming met de meest recente Europese veiligheidsrichtlijnen.
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.