Levering

Levering

• Reguliere pakketpost (de meeste accessoires en vervangende onderdelen)

We gaan je bestelling binnen 1 werkdag verwerken en met een pakketdienst verzenden. Je ontvangt nog een e-mail met de track & trace code.

• Levering op afspraak (compleet speeltoestel / speelhuis / module / link / glijbaan)

We gaan je bestelling binnen 1 werkdag verwerken en doorsturen naar ons productiecentrum waar alles zal worden klaargemaakt.


BESTELLING
BETALING
VERWERKING
PERSOONLIJKE PRODUCTIE
VERPAKKEN
AFSPRAAK

Standaard levering: Gratis

Levertijd 7-10 werkdagen (na ontvangst betaling)

Zodra je bestelling klaar is voor transport, zal deze worden aangemeld bij de transporteur. Die neemt vervolgens telefonisch of per e-mail contact met je op om een leverafspraak te maken.

Express levering: €139

Voor 12u besteld = volgende werkdag in huis (op maandag geen levering)

We nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op om een leverafspraak te maken. Zorg dus dat je bereikbaar bent op het telefoonnummer opgegeven bij de bestelling.

Afhalen in Gouderak: Gratis

(bekijk in Google maps)

We nemen contact met je op wanneer je bestelling klaar is om af te halen. Vanaf deze datum kun je de bestelling ophalen ma - vr, 08:00 - 16:00 uur. Het pakket is plat verpakt op een pallet en minimaal 240 cm lang.

Standaard levering + Montage service

We nemen telefonisch contact met je op om de details voor de levering en montage te bespreken. Zorg dus dat je bereikbaar bent op het telefoonnummer opgegeven bij de bestelling.

LET OP!

 • Het afleveradres moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen. De chauffeur bepaalt waar de zending gelost wordt naast de vrachtwagen op de stoep. Bij uitzondering kan het nodig zijn om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen.
 • In hele drukke periodes kan de levering enkele dagen vertragen.
 • Voor producten uit de categorie Professionele Speeltoestellen geldt een langere levertijd.
 • Voor enkele postcodes (bijv. eilanden) gelden extra levertijd en verzendkosten.
 • Bestaat je bestelling uit een levering op afspraak én reguliere pakketpost? Dan kunnen deze vanuit verschillende magazijnlocaties afzonderlijk van elkaar bezorgd worden.


 • Je bestelling wordt geleverd op een pallet. Het afleveradres moet goed bereikbaar zijn voor een vrachtwagen. Wij vragen je om op de leverdag, tijdens het afgesproken tijdvak aanwezig te zijn voor het aannemen van de bestelling en het tekenen voor ontvangst.s

  In geval van transportschade dit direct op de vrachtbrief laten noteren. Controleer uiterlijk 7 dagen na levering de bestelling op volledigheid aan de hand van de pakbon en de Jungle Gym handleiding. Klopt er iets niet, neem dan contact met ons op.

  Heb je je bestelling niet ontvangen? Neem direct contact met ons op. Wanneer je niet thuis bent wordt er door de transporteur contact met je opgenomen via het telefoonnummer opgegeven tijdens bestelling.

  Houtpakketten

  Pallet Premium Hout
  Pallet Standard Hout

  N.B. Het pakket moet onbeschadigd worden geleverd. Meld beschadiging aan uw leverancier en teken deze aan op de vrachtbrief.  Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.