Professioneel Speeltoestel P5s

€ 4.067,00 incl. BTW
SKU
15_105_1
Op voorraad


Info


Info
Buiten speelplaatinrichting met glijbanen, een dubbele schommel op een ruim platform en een houten dak. Het frame heeft een draagkracht voor wel 8 kinderen en is ideaal voor hotels, restaurants en dergelijke.

Inclusief: grondankers voor een verharde bouwplaats.
Exclusief: grondankers voor een niet verharde bouwplaats.
Specificaties
SKU15_105_1
Speelplatform grootte ca.5,21 m²
Breedte (cm)770
Gebruikers8
Hoogte (cm)230
Lengte (cm)540
Kritische valhoogte (CFH)1.5 m
Speelplatform stahoogte221 cm
Geschatte montage uren met 2 personen15
Garantie2 Jaar
HandleidingGeneral & Safety P-Series
Assembly P-Series
Inspection & Maintenance P-Series
General & Safety Swing Module
Assembly Swing Module
Inspection & Maintenance Swing Module
HoutPalen ca. 12 x 12 cm
Balken ca. 4,5 x 7 cm
Planken ca. 2 x 14,5 cm
Rabbat ca. 2 x 13 cm
Aanbevolen speelzand900 kg (0.6m³)
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Inbegrepen features1x Glijbaan 3 meter lang van HD polyethylene of Roestvrij staal, 1x Geïntegreerde zandbak met anti-worteldoek en versterkt PVC afdeknet, 2x Klimmuur met 4 groene antislip professionele klimgrepen, 1x Klimladder met roestvrijstalen sporten en nylon rozetten, 1x Houten zadeldak met decoratieve timpanen, 2x Schommelzitjes van schokabsorberende polymeer met aluminium kern, 4x Schommelkettingen met niet-piepende roestvrij stalen hangers, 4x Bevestigings beugels voor harde ondergrond (bijv. onder rubber tegels), Gegalvaniseerd en gepoedercoate stalen constructie beugels, Dubbele schommelbalk versterkt met stevige schommelbeugels, Geel verzinkte stalen grondankers voor de glijbaan, Product identificatie bordje, Drievoudig-gecoate niet-corrosieve hardware en 2-voudige afwerkdoppen, Schroefbitjes, boortjes en meethulpstukken, Geïllustreerde stap-voor-stap montage handleiding, Onderhouds checklist & logboek, 8x Gegalvaniseerd stalen handgrepen met antislip coating
Veilige speelruimte l x b x h980 x 940 x 230 cm
Schommelbalk hoogte245 cm
Afmeting pakket l x b x h400 x 120 x 85 cm
Data sheet (PDF)Climbing Frame P5s
Aanbevolen Anchor Set UniVoor het verankeren in een niet-verharde ondergrond (bijv. gras, zand) met schokdempende eigenschappen die voldoen aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 5 x Hy-land Anchor set Uni
Aanbevolen betonVoor het verankeren in een niet-verharde ondergrond (bijv. gras, zand) met schokdempende eigenschappen die voldoen aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 820 kg concrete
Aanbevolen valdempende ondergrond88 m² schokdempende ondergrond die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m (bijv. rubber tegels, schors, houtsnippers, zand, grind)
Aanbevolen verankering hardwareVoor het verankeren aan een harde ondergrond met schokdempende laag (bijv. rubber tegels) die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 9x hardware (bijv. expansiepluggen)
Bent u op zoek bent naar een sport-, vakantie-, caravan- of een andere buiten speelplaatsinrichting? Dit middelgrote klassieke design heeft het allemaal; een dubbele schommel, een groot zonnedek te bereiken door de roestvrij stalen ladder of door een meer uitdagende toegang met één van de twee klimwanden. Volkomen veilig en zorgvuldig getest zodat het lichaam de vrije ruimte heeft om te bewegen, schommelen en glijden, zonder uitsteeksels of beknellende perikelen.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.