Professioneel Speeltoestel P8s

€ 6.752,00 incl. BTW
SKU
15_108_1
Op voorraad


Info


Info
Dit houten commerciële speeltoestel heeft een schommel met glijbaan voor openbaar terrein. Met een zeer ruim platform en met zijn drie houten puntdaken kan dit klimtoestel majestueus worden genoemd. De golvende glijbaan komt in groen of roestvrijstaal ontwerp.

Inclusief: grondankers voor een verharde bouwplaats.
Exclusief: grondankers voor een niet verharde bouwplaats.
Specificaties
SKU15_108_1
Breedte (cm)920
Gebruikers14
Speelplatform grootte ca.10,42 m²
Hoogte (cm)230
Lengte (cm)680
Kritische valhoogte (CFH)1.5 m
Speelplatform stahoogte221 cm
Geschatte montage uren met 2 personen31
Garantie2 Jaar
HandleidingGeneral & Safety P-Series
Assembly P-Series
Inspection & Maintenance P-Series
General & Safety Swing Module
Assembly Swing Module
Inspection & Maintenance Swing Module
HoutPalen ca. 12 x 12 cm
Balken ca. 4,5 x 7 cm
Planken ca. 2 x 14,5 cm
Rabbat ca. 2 x 13 cm
Aanbevolen speelzand2700 kg (0.6m³)
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Inbegrepen features1x Glijbaan 3 meter lang van HD polyethylene of Roestvrij staal, 3x Geïntegreerde zandbak met anti-worteldoek en versterkt PVC afdeknet, 3x Klimmuur met 4 groene antislip professionele klimgrepen, 3x Klimladder met roestvrijstalen sporten en nylon rozetten, 3x Houten zadeldak met decoratieve timpanen, 2x Schommelzitjes van schokabsorberende polymeer met aluminium kern, 4x Schommelkettingen met niet-piepende roestvrij stalen hangers, 4x Bevestigings beugels voor harde ondergrond (bijv. onder rubber tegels), Gegalvaniseerd en gepoedercoate stalen constructie beugels, Dubbele schommelbalk versterkt met stevige schommelbeugels, Geel verzinkte stalen grondankers voor de glijbaan, Product identificatie bordje, Drievoudig-gecoate niet-corrosieve hardware en 2-voudige afwerkdoppen, Schroefbitjes, boortjes en meethulpstukken, Geïllustreerde stap-voor-stap montage handleiding, Onderhouds checklist & logboek, 14x Gegalvaniseerd stalen handgrepen met antislip coating
Veilige speelruimte l x b x h1030 x 1080 x 230 cm
Schommelbalk hoogte245 cm
Afmeting pakket l x b x h400 x 120 x 120 cm
Data sheet (PDF)Climbing Frame P8s
Aanbevolen Anchor Set UniVoor het verankeren in een niet-verharde ondergrond (bijv. gras, zand) met schokdempende eigenschappen die voldoen aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 8 x Hy-land Anchor set Uni
Aanbevolen betonVoor het verankeren in een niet-verharde ondergrond (bijv. gras, zand) met schokdempende eigenschappen die voldoen aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 1000 kg concrete
Aanbevolen valdempende ondergrond112 m² schokdempende ondergrond die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m (bijv. rubber tegels, schors, houtsnippers, zand, grind)
Aanbevolen verankering hardwareVoor het verankeren aan een harde ondergrond met schokdempende laag (bijv. rubber tegels) die voldoet aan EN 1176: 3 voor CFH 1,50 m additioneel 12x hardware (bijv. expansiepluggen)
Hy-land is ontworpen als het ideale commerciële klimtoestel voorzien van schommel met glijbaan voor openbaar terrein, EN 1176 gecertificeerd en afgestemd op de behoeften van professionals. Welgeteld met drie puntdaken, een fijne dubbele schommel, drie rotswanden, drie ladders en drie zandbakken. P8s is de meester van de Hy-land P-Serie en ook één van onze bestsellers; klassiek, hoogwaardige materialen en rustiek en duurzaam hout.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.