Professionele Vogelnestschommel - S Swing Nest

€ 1.040,00 Special Price € 936,00 incl. BTW
SKU
14_203_101_15
Op voorraad
Solid swing accessories for professional playground use. Steel core wrapped in shock-absorbing rope and nylon bearings with a total of ø 1m. Perfect as park swing set or school equipment.
Specificaties
SKU14_203_101_15
Gebruikers4
Hoogte (cm)11
Garantie2 Jaar
HandleidingManual S-Series_Part 1: General & Safety
Manual S-Series_Part 2: Cutting & Drilling
Manual S-Series_Part 3: Assembly
Manual S-Series_Part 4: Inspection & Maintenance
CertificeringType-gekeurd en gecertificeerd door de onafhankelijke en daartoe geaccrediteerde testorganisatie TüV Rheinland LGA Products GmbH. Wanneer opgebouwd volgens de meegeleverde instructies, voldoet deze aan bepalingen in de EN 1176; de Europese norm voor speeltoestellen voor openbaar gebruik, voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud.
Data sheet (PDF)Certificaat Schommels
Populaire professionele vogelnestschommel; heavy duty om de ontberingen van intensief gebruik te weerstaan in de openbare ruimtes. Het touw bedekt de Ø 100 cm stalen hoepel van opgeknoopte roestvrijstalen kettingen, de fittingen met polyamide lagers die voorkomen piepend geluid en extra beveiliging van ketens verzekeren een capaciteit van 4 kinderen. Check ook het alternatief voor professionele schommel onderdelen; S-Swing Seats.

Levering

Gratis levering in heel Europa vanaf €350
Levertijd binnen 3 weken

De vervoerder neemt telefonisch contact op voor een bezorgafspraak. Het pakket is plat verpakt op een pallet, minimaal 240 cm lang en wordt op de stoep gelost naast een goed begaanbare weg. Mocht deze plaats niet voldoende bereikbaar zijn dan wordt zo dicht mogelijk bij de gewenste plek gelost. De bereikbaarheid van de losplaats is volledig ter beoordeling van de chauffeur. Heel soms is het noodzakelijk om handmatig te lossen, de chauffeur kan daarbij om je hulp vragen. Voor levering naar de eilanden gelden andere tarieven en levertijden, neem hiervoor alstublieft contact met ons op.

Montage

Hy-Land professionele speeltoestellen zijn zo ontworpen dat ze zelf opgebouwd kunnen worden door 2 volwassenen; bekijk hier de stap-voor-stap montagehandleiding van P-Series / Q-Series / S-Series. Laat u de montage liever over aan een professioneel team? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Write Your Own Review
Beoordeling voor:Professionele Vogelnestschommel - S Swing Nest
Jouw beoordeling
Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.