Zelf Speeltoestel Ontwerpen

View as Grid List

Items 1-15 of 258

Page
per pagina
Set Descending Direction
 1. EXTRA VOORDELIG
  garden swings and slides club 2 swing

  Buiten Speeltoestel - Club 2-Swing

  € 757,00 Special Price € 606,00 incl. BTW
 2. BIJNA UITVERKOCHT
  climing frame slide jungle villa

  Speeltoren Hout - Jungle Villa

  € 731,00 Special Price € 585,00 incl. BTW
 3. -20%
  outdoor playsets cottage bridge

  Speeltoestel met Hangbrug - Cottage Bridge

  € 1.135,00 Special Price € 908,00 incl. BTW
 4. wooden outdoor playsets castle climb

  Houten Klimtoestel - Castle Climb

  € 932,00 Special Price € 746,00 incl. BTW
 5. WEES ER SNEL BIJ
  outdoor playground equipment club mini market

  Speeltoren Hout - Club Mini Market

  € 777,00 Special Price € 622,00 incl. BTW
 6. BEST SELLER
  outdoor swing sets cottage bridge 2 swing

  Speeltoestel voor Buiten - Cottage Bridge 2-Swing

  € 1.345,00 Special Price € 1.076,00 incl. BTW
 7. EXTRA VOORDELIG
  /o/u/outdoor play equipment paradise 2

  Buiten Speeltoestellen - Paradise 2

  € 2.580,00 Special Price € 1.935,00 incl. BTW
 8. BIJNA UITVERKOCHT
  /p/l/play centres cottage boat

  Speeltoren met Schip - Cottage Boat

  € 1.181,00 Special Price € 945,00 incl. BTW
 9. outdoor swing sets house 2 swing

  Houten Speelhuisje met Schommel - House 2-Swing

  € 834,00 Special Price € 667,00 incl. BTW
 10. /c/h/childs climbing frame castle playhouse

  Speeltoestel met Speelhuis - Castle Playhouse 125

  € 796,00 Special Price € 637,00 incl. BTW
 11. -20%
  garden swings jungle swing 250 cm

  Houten Schommel - Jungle Swing 250 cm

  € 332,00 Special Price € 266,00 incl. BTW
 12. -20%
  garden-swing-jungle-swing-220-cm

  Houten Schommel - Jungle Swing 220 cm

  € 323,00 Special Price € 258,00 incl. BTW
 13. -20%
  /s/w/swings and slides jungle peak

  Speeltoestel met Schommel en Glijbaan voor Kleine Tuin - Jungle Peak

  € 523,00 Special Price € 418,00 incl. BTW
 14. BIJNA UITVERKOCHT
  wood climbing frame home climb

  Speeltoestel met Klimwand - Home Climb

  € 1.015,00 Special Price € 812,00 incl. BTW
 15. -20%
  outdoor swing sets cottage mini picnic 1 swing

  Speeltoestel voor de Tuin - Cottage Mini Picnic 1-Swing

  € 1.044,00 Special Price € 835,00 incl. BTW
View as Grid List

Items 1-15 of 258

Page
per pagina
Set Descending Direction

Ontwerp op maat gemakkelijk gemaakt

Wat gebeurt er als wij super coole modulaire elementen leveren en jou het perfecte speeltoestel laten ontwerpen? Eindeloze mogelijkheden! Hieronder vertellen we je hoe je aan de slag kunt gaan en geven we de beste tips & tricks.


Zodra je de ‘Zelf Ontwerpen’ sectie binnenkomt, kan je eenvoudig "mix & matchen" totdat de opstelling het beste bij jouw gezin en tuin past. Onze uitgebreide collectie speeltoestellen bestaat uit 22 verschillende speeltorens en speelhuisjes die kunnen worden aangepast met één, twee of zelfs drie van de 12 Jungle Gym modules. Elk individueel onderdeel is met aandacht en zorg ontworpen, zodat we het ontwerp van het speeltoestel met trots aan jou kunnen overlaten.


Ontwerp op maat was nog nooit zo eenvoudig: Jij ontwerpt - Wij maken - Wij leveren. Laat de designer in je los!


Stap 1: Kies de gewenste houtsoort of kies voor geen hout

Premium Houtpakket: Douglas is een van de hardste Europese naaldhoutsoorten en heeft superieure sterkte-eigenschappen. Het wordt door professionals in de meubel- en bouwindustrie gewaardeerd vanwege de goede structurele en esthetische eigenschappen. Douglas wordt beschouwd als een van de meest duurzame naaldhoutsoorten. Door zijn natuurlijke duurzaamheid kan Douglashout buitenshuis worden gebruikt zonder extra chemische behandeling. Deze houtsoort bevat geen giftige stoffen of allergenen en heeft een aanzienlijk lagere splintering en harsvorming in vergelijking met andere naaldhoutsoorten. Natuurlijk Douglas heeft een exclusieve en warme uitstraling door de vlamstructuur en de oranje kleur. Bekijk onze houtpagina voor meer informatie.


Standaard Houtpakket: Pine is een houtsoort met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit naaldhout wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn natuurlijke constructieve eigenschappen en is de meest gebruikte houtsoort in Europa. Milieuvriendelijke chroomvrije impregnering verhoogt de duurzaamheid, beschermt tegen houtrot en maakt het geschikt voor buitengebruik. Zie onze houtpagina voor meer informatie.


Kit Only: Jungle Gym biedt de 'Zonder Hout-pakketten' aan voor degenen die van een goed doe-het-zelf project houden. De kits bevatten alle hardware die je nodig hebt. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is naar de bouwmarkt te gaan om het benodigde hout te halen!


Stap 2: Kies één van de 22 speeltorens om mee te beginnen

Jungle Gym biedt 22 speeltorens met verschillende karakters. Hieronder vind je een aantal van de elementen waarmee je rekening kan houden bij het kiezen van de speeltoren. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om de opties te verfijnen.


Klim elementen: Er zijn meerdere soorten trappen beschikbaar: een klimwand met klimgrepen, een touwladder, een klimtouw, een rechte ladder, een schuine ladder of een combinatie daarvan.


Glijden: De lengte van de glijbaan is afhankelijk van de afmetingen van de toren. Er zijn twee versies: de Wavy Star XL en de Wavy Star XXL. Wij bieden ook een brandweerpaal aan, perfect voor kleine tuinen.


Dak: Een dak helpt bij het creëren van een eigen karakter voor de toren. Je kan een keuze maken tussen daken van hout en daken van dakzeil.


Platform: Het speelvlak varieert per toren. Met behulp van de filters kan je de toren kiezen die het beste past bij de grootte van uw tuin en de leeftijd van uw kinderen. Je kan kiezen uit verschillende hoogtes, een gedeeltelijk of volledig overdekt speelvlak, verschillende stahoogtes en meer.


Serie: Gebruik deze filter om het model te selecteren waarmee je wilt werken. Dit is handig wanneer je in een kant-en-klaar categorie een model hebt gezien die je wilt aanpassen.


Prijs: Gebruik deze filter om torens binnen een bepaalde prijsklasse weer te geven. Op deze manier past het zelf-ontworpen speeltoestel bij je tuin, kinderen én budget.


Stap 3: Tijd om te ontwerpen!

Tijd om creatief te worden! Meerdere zijden van de speeltoren (links / rechts / rechts / achter / voor) bieden een ruime keuze aan modules om uit te kiezen. Als een specifieke module niet beschikbaar is, dan is dit te wijten aan veiligheidsredenen zoals het voorkomen van botsingen van verschillende speelelementen (bijv. schommel en ladder) tijdens het spelen. Probeer een andere kant of module! Bij Jungle Gym leveren wij uitsluitend de veiligste klimrekontwerpen die door ons gespecialiseerde team worden bepaald voor optimale veiligheid. Last but not least: kies uw favoriete glijbaankleur of de brandweerpaal - een echte ruimtebespaarder.


Stap 4: Check-check-dubbel-check

Controleer het bovenaanzicht in de rechterbovenhoek voor de afmetingen van jouw op maat gemaakte houten speeltoestel. Hou er rekening mee dat deze afmetingen afgerond zijn. Kijk voor meer gedetailleerde afmetingen naar de dimensie afbeeldingen op de productpagina's van de speeltorens, speelhuisjes en modules. Zorg ervoor dat er rondom de schommels geen gebieden zijn die elkaar overlappen.


Stap 5: High-five!

Nu ben je klaar om je eigen op maat ontworpen speeltoestel te bestellen. Al onze speelhuisjes en speeltoestellen zijn eenvoudig zelf te monteren met de bijgeleverde instructies. Vind je het leuk om je eigen houten speeltoestel te ontwerpen, maar niet zozeer om hem op te bouwen? Goed nieuws: we bieden montageservice aan.

Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.