Veiligheid en Kwaliteit

Wetgeving speeltoestellen Jungle Gym

Onze superieure product ontwerpen zijn ontwikkeld met het oog op de veiligheid van jouw kinderen en zijn gebaseerd op de actuele geharmoniseerde Europese veiligheidsrichtlijnen (algemeen en speelgoed). Dit wil zeggen dat alle Jungle Gym producten voldoen aan de Europese wetgeving speeltoestellen. Als actief lid van de Europees technische commissie van "Safety of (activity) Toys (TC 52 / WG10)" zijn wij nauw betrokken bij de totstandkoming van de Europese norm voor speelgoed (EN 71:2011). Zie hier onze conformiteitsverklaring geverifieerd door onafhankelijke laboratoria.

Materialen Jungle Gym speeltoestellen

Elk speeltoestel bevat speciaal ontwikkelde componenten die de veiligheid van ons product maximaliseert. Standaard zitten bij elk speeltoestel bijvoorbeeld afwerkdoppen voor de bouten, een Bumper Pad™, Safety Ball (of Safety Mesh), handgrepen en grondankers, voor jouw gemoedsrust en het onbezorgd spelen van je kind. Onze robuuste speeltorens hebben afgeronde randen en hoeken en zijn weers- en UV-bestendig. Alle materialen en afwerking hiervan zijn zacht voor kinderhanden en bieden maximale grip.

Jungle Gym kits bevatten ook een uitgebreide montage set bestaand uit hardware, verbindingsbeugels, boren en al het andere dat je nodig hebt. Door de duidelijke instructies wordt het in elkaar zetten van uw houten speeltoestel een leuke familie-activiteit. Eenvoudig te monteren, en daarna met de speciale Jungling Cards™ nodig je direct alle vriendjes en vriendinnetjes uit om samen nieuwe avonturen te ontdekken.

Gebruik en onderhoud

Onze Jungle Gym speeltoestellen vormen een duurzame en flexibele aanvulling op de speelomgeving van je kind. Volg onze eenvoudige adviezen op om het beste uit je investering te halen:

  • Wij raden aan om naaldhout te gebruiken voor de constructie van het speeltoestel, omdat dit betrouwbaar, makkelijk te hanteren en duurzaam hout is.
  • Wij raden verder aan om te kiezen voor (naald)hout dat van nature resistent is tegen insecten en houtrot, of een soort die onder hoge druk is geïmpregneerd.
  • Zorg ervoor dat je het hout controleert op de afwezigheid van grote knoesten.
  • Hout dat is geschuurd en aan vier zijden geschaafd heeft de voorkeur.
  • Voor een veilig en solide speeltoestel, zorg ervoor dat de houtafmetingen binnen de marges vallen zoals vermeld op uw Jungle Gym kit.

Wij verzoeken u vriendelijk om de veiligheidsinstructies te volgen die meegeleverd zijn in uw Jungle Gym kit. Garantie: 2 Jaar

Klik hier voor een kopie van de algemene veiligheidsvoorschriften van Jungle Gym.

 

        

Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.