Glijbaan met Wateraansluiting

View as Grid List

12 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

12 Items

per pagina
Set Descending Direction

Jungle Gym Glijbaan

Een Jungle Gym speeltoren of speelhuisje is pas echt compleet met een echte Jungle Gym kinderglijbaan. Door het toevoegen van deze golvende kinderglijbaan kan het speelplezier beginnen. Een glijbaan behoort tot de klassiekers en maakt volledig deel uit van de belevingswereld van de kinderen. De inspanning om eerst de speeltoren te beklimmen en daarna de glijbaan af te suizen biedt de kinderen heel veel lol. De speelhuisjes met glijbaan bieden de perfecte combinatie van speelelementen die, door middel van het platform, een extra dimensie aan het spelen toevoegt. Neemt een speelhuisje met glijbaan teveel ruimte in de tuin in? Dan is de brandweerpaal ook een spannende optie om naar beneden te glijden.

Type Glijbaan

De glijbanen van Jungle Gym kunnen aan een platform van een speeltoestel worden bevestigd. Jungle Gym heeft twee verschillende glijbaanlengtes, afhankelijk van de gekozen toren. De kleine glijbaan past aan een toren met een platformhoogte van 125 cm. De grote glijbaan past aan een speeltoren met een platformhoogte van 145 cm. Een andere leuke mogelijkheid is het aansluiten van de tuinslang om de glijbaan om te toveren in een waterglijbaan!

Productspecificaties

De glijbanen zijn te verkrijgen in de kleuren rood, blauw, geel, groen en roze. Het kunststof is gemaakt van duurzaam Structural Foam, bestand tegen vervaging en UV stabiel. In het pakket worden speciaal voor de glijbaan een montageset en grondankers meegeleverd om de glijbaan veilig aan het platform en de ondergrond vast te maken.

Nog meer speelplezier?

Naast de losse glijbaan meer extra’s toevoegen aan de houten speeltoren? De Climb Module en Bridge Module zijn een leuke toevoeging voor kinderen die gek zijn op klimmen en klauteren. Liever de speeltoren gebruiken voor een houten winkeltje, speelhuis of een picknick met vriendjes en vriendinnetjes? Dan is de Mini Market Module, Picnic Module of de Playhouse Module de perfecte aanvulling voor een compleet speeltoestel. Een andere optie is de altijd populaire Swing Module of de Balcony Module als extra dimensie voor in de kleinere tuin. Tot slot zijn er de unieke designs van de Boot en Trein modules die de tuin omtoveren in waar speelparadijs.
Copyright © 2018 Jungle Gym. All rights reserved.