Betaalmogelijkheden

Dankzij onze vele betaalmogelijkheden is het afrekenen van je Jungle Gym speeltoestel in een handomdraai gelukt.
Geef je de voorkeur aan betaling via creditcard, MasterCard, VISA, of toch liever iDeal? Kies de betaalmethode die bij je past, wij garanderen dat je bestelling veilig en vertrouwd wordt afgerond. De betalingen bij Jungle Gym zijn steeds gratis.

Voor leveringen binnen Nederland bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan:

Betalen via Adyen

Om het betalen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij een uitgebreide keuze uit verschilende betaalmogelijkheden aan. De afwikkeling van je betaling verloopt over het online betaalplatform van Adyen.
Hiermee verzekeren wij ons van het hoogst mogelijke beschermingsniveau bij de gegevensoverdracht van je betaling. De volgende betaalmogelijkheden worden via Adyen aangeboden en dit is dan ook zichtbaar op je betaalafschrift.Ideal

IDeal


Veilig en snel online betalen met iDeal via Adyen. Je betaalt dan direct via je eigen bankrekening. Deze betaalmogelijkheid is erg gemakkelijk omdat alle betaalgegevens automatisch voor u worden ingevuld.
Ook weet u direct of de betaling geslaagd is. iDeal is een Nederlandse betaalservice provider.Mastercard Visa

Creditcard


Je kan met zowel Mastercard als VISA betalen zonder extra kosten. Adyen garandeert hierbij het hoogst haalbare niveau van gegevensbescherming.
Bestelnaam en naam van de kaarthouder moeten dezelfde zijn. Het bedrag wordt onmiddelijk van je creditcard rekening afgeschreven na ontvangst van je betaalinstructie.
Bankoverschrijving


Het is mogelijk om via (internationale) bank transfer veilig en snel te betalen binnen Europa. Na het afronden van je aankoop ontvang je een e-mail met de betaalinstructies om het bedrag over te maken.
Houd er rekening mee dat het bedrag overgemaakt moet worden naar het bankrekeningnummer van Adyen. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling verwerkt.


Meer weten?

Ga naar www.adyen.com voor meer informatie.
Paypal

Betalen via PaypalExpress

Veilig, snel en direct online betalen van van je eigen PayPal rekening.
Tijdens het afronden van je bestelling word je automatisch doorgestuurd naar het betaalportaal van Paypal en worden de daar opgeslagen gegevens onmiddellijk naar onze winkel overgebracht zonder dat je verdere gegevens hoeft in te voeren.

Meer weten?

Ga naar www.paypal.com voor meer informatie.
Achteraf betalen via Klarna

In samenwerking met Klarna bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen en achteraf te betalen. Bij betaling via Klarna hoeft u uw accountgegevens niet in te vullen en betaalt u pas 14 dagen na de ontvangst van je bestelling.
Na het afronden van je aankoop ontvang je van Klarna een e-mail (op het e-mailadres waarmee het product gekocht is) met de te betalen factuur.
Betaal deze aan Klarna binnen een termijn van 14 dagen. Bij deze betaal methode het factuuradres en het afleveradres identiek zijn.
Ga naar www.klarna.com voor meer informatie.

Meer weten?

Ga naar www.klarna.com voor meer informatie.Overige vragen?

Contacteer gerust onze klantenservice.

Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2019 Jungle Gym B.V. All rights reserved.