Jungle Peak kit • Zonder houtpakket

€ 315,00 Special Price € 252,00 incl. BTW
SKU
401_300
Op voorraad
Bouw met de Jungle Peak kit zelf dit Jungle Gym houten speeltoestel. Ga met de meegeleverde houtlijst naar de bouwmarkt en ga aan de slag.
Specificaties
SKU401_300
Breedte (cm)240
Gebruikers4
Hoogte (cm)221
Lengte (cm)364
Technische informatieWeersbestendig
Kunststof (HDPE)
WaarschuwingUitsluitend voor huishoudelijk gebruik.
Alleen geschikt voor buitengebruik.
Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud.
Geschatte montage uren met 2 personen4
HandleidingJungle Peak
HoutNiet inbegrepen
De Jungle Peak kit bevat alle hardware die je nodig hebt om dit Jungle Gym houten speeltoestel zelf te maken. Ga met de meegeleverde houtlijst naar de bouwmarkt en koop zelf het benodigde hout. Een pakket voor de doe-het-zelver die niet te lang wil wachten met klussen. Levering van deze kit is namelijk binnen 24 uur. De Jungle Peak kit heeft leuke accessoires en kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Dit model is geschikt voor kinderen.

Kwaliteit

Jungle Gym speeltoestellen voldoen aan alle actuele Europese gezondheids- en veiligheidsnormen voor particulier gebruik (EN-71) en zijn CE, GS gecertificeerd door een geaccrediteerd inspectiebedrijf (DEKRA). Dit geldt alleen als het speeltoestel wordt gemonteerd en onderhouden precies zoals beschreven in de meegeleverde montagehandleiding.
De materialen en coatings bieden maximale grip, zijn zacht voor kinderhanden, UV- en weerbestendig, voorzien van afgeronde randen en hoeken.

Ondergrond

De directe ondergrond én 200 cm rondom het hele speeltoestel moet stabiel, vlak, vrij van obstakels en voldoende schokdempend zijn. Plaats het speeltoestel NIET op asfalt, beton of een andere harde ondergrond. Aanbevolen schokdempende ondergrond: gras, boomschors (50 cm diep), houtsnippers (50 cm diep), fijn grind (50 cm diep) en grof zand (50 cm diep).

Onderhoud

Controleer het speeltoestel en de ondergrond met behulp van de checklist in de montagehandleiding één keer per maand en twee keer per maand tijdens het buitenspeel-seizoen.

Waarschuwingen

Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik. Alleen geschikt voor buitengebruik. Het maximale gewicht per gebruiker is 50 Kg. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Geschikt voor kinderen van drie tot tien jaar oud. Het maximale aantal gebruikers (bekijk specificaties).Jungle Gym Speeltoestellen • Copyright © 2005 - 2018 Jungle Gym B.V. All rights reserved.